Celerová remuláda

Naprosto dokonalé jídlo, vhodné jako příloha, svačina, salát… Kdykoliv a k čemukoliv 🙂

 

Budete potřebovat:

  • celer
  • jablko
  • majonéza 3-4 PL
  • hořčice 1PL
  • himalájská sůl
  • pepř
  • citron
  • petrželku

 

  • Celer a jablko oloupeme a nakrájíme, nebo nastrouháme, na tenké nudličky, čím tenčí, tím lepší. Zakápneme citronem, aby nám to nezežloutlo. Množství celeru a jablka dejte dle chuti, já mám ráda hodně jablka, takže třeba na polovinu celeru dávám celé větší jablko.
  • Přidáme 1 PL hořčice a  3-4 PL majonézy, prostě tolik, aby celer po promíchání nebyl suchý.
  • Osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou petrželku.
  • Vše důkladně promícháme a dle potřeby dochutíme solí, citronem, hořčicí.
  • Dáme vychladit 🙂

 

 

Facebook0
Facebook
Instagram1k